Presentatie van de nieuwe Roetz in de bibliotheek

5 oktober 2022, van 19:45 tot 20:30 | vestiging Beverwijk

Kosten: gratis

De nieuwste uitgave van het tijdschrift ‘Roetz’ zal gepresenteerd worden in de bibliotheek. Daarmee wordt gelijk ook de samenwerking tussen De Vrijstaat Roetz en de bibliotheek ingeluid. Met als doel om samen activiteiten en evenementen te organiseren.

Het thema van deze Roetz is ‘Waar kom jij vandaan?’. Iedereen komt ergens vandaan. En waar je vandaan komt heeft invloed op de rest van je leven. Dat kan positief zijn, maar ook negatief. Daarover dus meer in deze nieuwste Roetz, die natuurlijk ook bij de bibliotheek verkrijgbaar is.
Binnenkort kunnen ook eerdere exemplaren van het tijdschrift Roetz bij de bibliotheek geleend en ingezien worden.

Het muzikale duo Ab en Mariëtte Winkel uit Wijk aan Zee zal tijdens de presentatie van de nieuwe editie van Roetz vier IJmondse liedjes ten gehore brengen. Dit past goed bij het thema van deze Roetz: Waar Kom Jij Vandaan?

De Vrijstaat Roetz is een lokale uitgever, van onder meer Roetz Magazine, boeken, cd’s, en video’s. De initiator van festivals, lokale bijeenkomsten en concerten. De Vrijstaat Roetz werkt zonder winstoogmerk en is een open podium voor opinie, poëzie en verhalen. Roetz gelooft in kleinschaligheid, in verbeelding en richt zich op de lokale samenleving. Opgericht in de lente van 2003. Journalist Jacky de Vries en vormgever Henk Tijbosch vormen de harde kern van Roetz.