Annejet van de Zijl centraal tijdens de 'Boekenproeverij'

27 november 2023, van 13:30 tot 15:00 | Vestiging Beverwijk

Kosten: gratis

Ben jij een enorme leesliefhebber? Altijd op zoek naar inspirerende titels? En praat jij ook graag over boeken? Dan is de Boekenproeverij echt iets voor jou.

Boekenproeverij

De Boekenproeverij is een gezellige bijeenkomst, waar aan de grote tafel midden in de bibliotheek in Beverwijk, onder het genot van een kopje koffie of thee, gesproken wordt over allerlei boeken.

Tijdens deze Boekenproeverij staan de boeken van Annejet van de Zijl, schrijfster van het boek Sonny Boy, centraal. De hele maand november is het boek Sonny Boy gratis verkrijgbaar in beide vestigingen van de bibliotheek (zolang de voorraad strekt).

De Boekenproeverij wordt begeleid door de leden van de online Boekenclub, een groep enthousiaste boeklezers. Het doel is om ge├»nspireerd weer naar huis te gaan (en wellicht met een stapel boeken die je anders nooit gekozen zou hebben).