Basiscursus Android-smartphone / -tablet

21 september 2021, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheekvestiging Beverwijk: digilokaal

Kosten: Kosten: € 30,-

SeniorWeb start dit najaar in samenwerking met Bibliotheek IJmond Noord weer met cursussen die je digitaal handig(er) maken. Dinsdag 21 september begint in Beverwijk de uit vier lessen bestaande Basiscursus Android-smartphone / -tablet. De andere drie lessen zijn op 28 september en 5 en 12 oktober.

De smartphone en de tablet lijken heel veel op elkaar. Met de smartphone kun je bellen en met de tablet niet. Verder zijn er nauwelijks verschillen. Beide apparaten maken gebruik van het besturingssysteem Android.
Daarom behandelt SeniorWeb vanaf nu beide apparaten in één cursus.

Je leert:

• de Samsung-smartphone en/of de -tablet van Samsung te bedienen;
  • verbinding te maken met netwerken;
  • surfen en e-mailen;
  • downloaden en werken met apps;
  • over apps voor allerlei toepassingen en nog veel meer.

Belangrijk: neem je eigen Samsung-smartphone en/of -tablet mee.

Je kunt aan de cursus meedoen zonder dat je al iets weet over hoe je tablet of smartphone werkt.

Vier cursusochtenden

Je volgt de lessen op de dinsdagen 21 en 28 september en 5 en 12 oktober van 10.00 – 12.00 uur.

Waar volg ik de cursus?

Kerkplein 5, 1941HD Beverwijk.
Ga in de bibliotheek met de trap of de lift naar de eerste etage, boven vind je het digilokaal direct links.

Wat kost meedoen aan de cursus?

De kosten zijn € 30,00.

Je kunt je op drie manieren voor de cursus inschrijven:

• Meld je telefonisch aan via nummer 06 - 39 110 115 of 06 - 52 031 649.
  • Vul bij de klantenservice in bibliotheekvestiging Beverwijk of Heemskerk het inschrijfformulier in.
  • Meld je hier online aan.

Andere SeniorWeb-cursussen

Elke cursus bestaat uit vier lessen van elk twee uur.
De cursustijden zijn steeds van 10.00 – 12.00 uur.

Basiscursus Windows 10: locatie: Heemskerk – maandag 20, 27 september, 4, 11 oktober.
Basiscursus iPhone/iPad: locatie: Heemskerk – maandag 25 oktober, 1, 8, 15 november.
Basiscursus Android-smartphone / -tablet: locatie: Heemskerk – maandag 22, 29 november, 6, 13 december.