We zijn tijdelijk gesloten

De bibliotheken zijn gesloten. De tijdelijke inleverbus in vestiging Beverwijk is geopend.
Omdat jij niet naar ons kunt komen, komen wij naar jou toe. Bestel je boeken hier.

Bezoek het gratis online e-book spreekuur

16 april 2021, van 11:00 tot 12:30 | Bibliotheek Beverwijk, Digilokaal

Kosten: gratis

Heb je advies nodig over hoe je de e-books of luisterboeken van de Online Bibliotheek op jouw tablet of e-reader kunt lezen of beluisteren?

Bezoek dan op vrijdag 16 april tussen 11.00 – 12.30 uur het online e-book spreekuur. Tijdens dit spreekuur krijg je hulp bij het aanmaken van een account, het lenen van de e-books of luisterboeken en het overzetten van een boek naar een e-reader.
Je kunt dit online spreekuur 'bezoeken' door op deze link te klikken. Je komt dan via je laptop/tablet in contact met een medewerker van de bibliotheek via het programma Teams.
De link is alleen geldig op vrijdag 16 april tussen 11.00 - 12.30 uur.

Houd bibliotheekpas, tablet en inlogcodes bij de hand!

Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie..., bibliotheekleden kunnen kiezen uit duizenden e-books en luisterboeken.
Voor tablet en smartphone, maar ook voor de e-reader.