De Spacebuzz komt opnieuw naar de bibliotheek in Beverwijk

6 oktober 2021 | vestiging Beverwijk

Kosten: Gratis, aanmelden verplicht

Op woensdag 6 oktober komt de Spacebuzz van de SpaceExpo uit Noordwijk naar het TalentenLab in de bibliotheek in Beverwijk. Let op: alles is vol, er is geen wachtlijst.

Voorzien van de nieuwste virtual reality en augmented-reality-technologie├źn. Aan boord reizen kinderen naar de ruimte onder leiding van astronaut Andre Kuipers. Onze planeet is indrukwekkend, bijzonder en een oase van leven in het zwarte heelal. Van de lancering tot de spectaculaire landing-een missie met de Spacebuzz voelt levensecht.

Wil je meereizen? Dan moet je tussen de 10-12 jaar oud zijn.

Graag van tevoren aanmelden. We hebben zes tijdblokken waarvoor je kunt reserveren: om 14:00 en 14:30 uur, om 15:00 en 15:30 uur en om 16:00 en 16:30 uur.

Kom op 6 oktober 10 minuten voor aanvang naar de buzz. Je ziet de buzz staan bij de parkeerplaats van de bibliotheek. Meld je met je toegangskaart bij Anja van het TalentenLab.

Let op

Alles is vol, er is geen wachtlijst.