De zeemeermin en de linke soep

20 september 2020, van 15:00 tot 16:30 | Grote Kerk, Kerkplein Beverwijk

Kosten: gratis maar wel verplicht aanmelden

Theater Poppekus vertelt het verhaal over een zeemeermin die is uitgenodigd voor een groot feest op de bodem van de Noordzee.

Ze is een beetje verdrietig, want ze heeft helemaal niets om zichzelf een beetje mee te versieren en ze wil toch een beetje leuk naar het feest gaan. Gelukkig kan juffrouw Krab haar helpen met een schelpenketting en een tiara voor in haar haar. Er loert echter gevaar! Terwijl juffrouw Krab druk aan het knutselen is, wordt ze bijna opgegeten door een hongerige haai. Na een dapper gevecht vlucht ze een grot in en de haai wil erachteraan, maar komt klem te zitten in de opening. Door hulp van de zeemeermin komt hij vrij. Hij moet haar wel beloven dat hij haar óók zal helpen als zij eens in nood is. Natuurlijk belooft hij dat…….

Op weg naar het feest raakt de zeemeermin verstrikt in plastic soep. Wat een panieksituatie! Maar dan komt de haai voorbij en moet hij zijn belofte waarmaken. Zal het allemaal wel goedkomen in de Noordzee?

Leeftijd: 3-99 jaar

Duur voorstelling: 35-40 minuten

Deze voorstelling vindt plaats in de Grote Kerk in Beverwijk. De kinderen nemen plaats op de kussens voor het podium, de ouders nemen plaats op stoelen achter de kinderen.

Er is plek voor 30 kinderen, meld je aan via dit aanmeldformulier.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de NME Beverwijk in opdracht van de gemeente. De voorstelling is een initiatief van Beverwijk Duurzaam in samenwerking met de bibliotheek in het kader van het project 'Water en ons klimaat'.