Digitaal inloopspreekuur, vestiging Heemskerk

5 oktober 2020, van 13:30 tot 15:30 | Elke week | vestiging Heemskerk

Kosten: Gratis

Op dit wekelijkse (uitgezonderd de schoolvakanties), gratis toegankelijke inloopspreekuur op maandagen kunt u met al uw vragen over computers en tablets terecht. Ambassadeurs van SeniorWeb helpen u graag.

Deze inloopspreekuren zijn gratis toegankelijk en bedoeld voor iedereen met vragen over computers en tablets. Neem uw laptop of tablet mee. Het is ook handig als u uw wachtwoorden weet. Ambassadeurs van SeniorWeb helpen u graag op maandag of dinsdag. Op vrijdag staat de mediacoach van de bibliotheek voor u klaar. Dan kunt u ook nog terecht met vragen over e-books en e-readers en voor hulp bij de programma’s Klik & Tik en Digisterker.

Op dinsdagen houdt SeniorWeb van 10.00 – 12.00 uur wekelijks spreekuur in de Soos in Paviljoen Westerhout aan het Westerhoutplein 3 In Beverwijk.

Op vrijdagen is de mediacoach van Bibliotheek IJmond Noord van 11.00 - 12.30 uur  aanwezig in de bibliotheek in Beverwijk.