Lente op 't plein - Workshop: Het Generatie Atelier

28 juni 2021, van 14:00 tot 15:30 | Grote Kerk

10-METER-TIJD-TAFEL

Een bont gezelschap van jong en oud tekent haar verlangens op. Het gaat om toekomstverwachtingen en doelen die je graag wilt bereiken. Onder de toren van de grote kerk staat een lange tafel met 10 meter papier en teken- en schildermateriaal waar mensen aanschuiven van verschillende generaties. Ze inspireren elkaar met mogelijkheden, kunnen en ‘anders zijn’ en maken samen een vertaling van ‘leeftijd’ in beeld. Want, je leert iedere dag!

In september publiceert ‘Roetz’ een uitgave over ouderdom. De 10-meter-tijd-tafel kan voor deze publicatie beeld leveren.

Verzamelen voor jong (vanaf 8 jaar) en oud bij de Grote kerk (Wijkertoren) op het Kerkplein te Beverwijk.

Deze activiteit wordt aangeboden door de Grote Kerk in samenwerking met Nikki Kröder.

Bestel een gratis toegangskaart via onderstaande knop of bij de klantenservice in de bibliotheek.

Deze cadeautjes krijg je van …

De lezingen en workshops in de reeks Lente op ’t plein zijn cadeautjes van Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kennemer Theater, Stichting Welzijn Beverwijk en Beverwijk uit de kunst.