Kankercafé

27 maart 2023, van 10:00 tot 12:00 | Vestiging Beverwijk, Betje Wolff

Het thema voor het Kankercafé van maandag 27 maart is lymfoedeem.

Voor wie is het Kankercafé?

Voor mensen die kanker hebben of hadden was in deze regio weinig gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Samen met Bibliotheek IJmond Noord heeft oncologiefysiotherapeut JoAnne van Yperen nu een Kankercafé opgezet. Voor iedereen die kanker heeft of had en voor hun naasten.

Je kunt er elke vierde maandag van de maand onder het genot van een kopje koffie of thee een presentatie volgen over een ander thema.
Zo hopen wij alle informatie die tijdens het ziekteproces op je afkomt te verduidelijken.
Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Waar is het Kankercafé?

Je bent van harte welkom in onze zaal Betje Wolff in de bibliotheekvestiging in Beverwijk, Kerkplein 5.

Vandaag is het thema ...

Maandag 27 maart is het thema lymfoedeem. Na operaties of behandelingen kan er lymfoedeem ontstaan. Zeker als er veel lymfklieren zijn weggehaald. In borst, arm of been, met langdurige gevolgen voor je dagelijks leven. Wat is het en wat kun je er aan doen?

Meer info en het complete jaarprogramma vind je op www.kankercafe.nl.

Toegang gratis!

De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

JoAnne van Yperen – Fysioview:

Vanuit mijn ervaring als oncologiefysiotherapeut merk ik dat er behoefte is aan contact met anderen die vergelijkbare ervaringen hebben. Zo kwam ik op het idee voor een Kankercafé.“