Kankercafé

28 november 2022, van 10:00 tot 12:00 | Vestiging Beverwijk, Betje Wolff

Kosten: gratis

De thema's voor het Kankercafé van maandag 28 november zijn vermoeidheid en slaapproblemen.

Voor wie is het Kankercafé?

Voor mensen die kanker hebben of hadden was in deze regio weinig gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Samen met Bibliotheek IJmond Noord heeft oncologiefysiotherapeut JoAnne van Yperen nu een Kankercafé opgezet. Voor iedereen die kanker heeft of had en voor hun naasten.

Je kunt er elke vierde maandag van de maand onder het genot van een kopje koffie of thee een presentatie volgen over een ander thema.
Zo hopen wij alle informatie die tijdens het ziekteproces op je afkomt te verduidelijken.
Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Waar is het Kankercafé?

Je bent van harte welkom in onze zaal Betje Wolff in de bibliotheekvestiging in Beverwijk, Kerkplein 5.

Vandaag is het thema ...

Maandag 28 november zal het gaan over vermoeidheid en slaapproblemen. Slaapcoach Angelique Koersen geeft een lezing. Slaap is belangrijk om fysiek en mentaal goed te herstellen. De diagnose kanker, de onderzoeken en behandelingen confronteren je met allerlei zorgen, spanningen en onzekerheden. Het is dan ook helemaal niet abnormaal dat je slaap verstoord is. Hoe kun je hiermee omgaan en wat kun je er zelf aan doen?

Meer info en het complete jaarprogramma vind je op www.kankercafe.nl.

Toegang gratis!

De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

JoAnne van Yperen – Fysioview:

Vanuit mijn ervaring als oncologiefysiotherapeut merk ik dat er behoefte is aan contact met anderen die vergelijkbare ervaringen hebben. Zo kwam ik op het idee voor een Kankercafé.“