Kerst in Rome: kerstverhaal door Rosita Steenbeek

21 december 2020, van 14:00 tot 15:00 | Online

Kosten: Gratis

Vanuit haar woonplaats Rome leest schrijfster Rosita Steenbeek online een kerstverhaal en enkele columns voor met als thema ‘Kerstmis in Rome’.

Rechtstreeks vanuit Rome

Zolang het in levende lijve niet kan, gaan we proberen of we je blij kunnen maken met een online kerstprogramma. Een sfeervol uurtje in deze sombere dagen met uitzicht op een sobere kerst.

We bieden het met veel plezier aan als kerstcadeautje aan alle senioren in Beverwijk en Heemskerk, samen met het Kennemer Theater, Centrum voor de Kunsten en Stichting Welzijn Beverwijk

Hoe werkt het?

Bestel een gratis toegangskaart via onderstaande knop.
Je volgt de lezing thuis op je eigen computer of tablet op maandagmiddag 21 december van 14.00 – 15.00 uur. Er is plaats voor 300 deelnemers!
Je ontvangt op de dag van de lezing rond 10.30 uur een e-mail met de inloggegevens.

Mocht je om 11.00 uur nog niets ontvangen hebben, kijk dan in je spambox. Hulp nodig? Dan kun je altijd even bellen naar 0251-228591. De bibliotheekmedewerkers helpen je graag.

Over de schrijfster:

Rosita Steenbeek studeerde eerst klassieke talen en theologie, maar haalde haar doctoraal in de Nederlandse taal- en letterkunde. Zij debuteerde in 1994 met De laatste vrouw. Met deze in vele talen vertaalde roman werd ze internationaal bekend. In de jaren erna volgden diverse romans en verhalen, waarvan vele met een Italiaanse setting. In Rose (2015) schetst Rosita het bewogen levensverhaal van haar Joods-Duitse grootmoeder. Ze schreef ook boeken over Rome, de stad waar zij sinds 1985 woont. Deze zijn  samengebracht in één bundel: Rome.

Het is niet toegestaan screenshots of een video-opname van de sessie te maken zonder wederzijdse toestemming van alle deelnemers.