Kinderboekenbios in de bibliotheek

3 december 2021, van 15:00 tot 17:00 | Jeugdafdeling vestiging Beverwijk

Kosten: gratis

Vrijdag 3 december is er weer Kinderboekenbios in de bibliotheek van Beverwijk. Vanaf 15.00 uur kun je daar kijken naar een film, gebaseerd op een jeugdboek. Het is nog een verrassing welke film het wordt. We vertellen wel alvast dat het een spannende film is vol avontuur, vooral leuk voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar. De film is uitgekozen door Joep. Kom je kijken? Het is gratis!

Iedere eerste vrijdag van de maand om 15.00 uur is het Kinderboekenbios. We kijken naar een verfilmd boek op de 100-talentenjeugdafdeling in vestiging Beverwijk. Wil jij ook een keer een boekenfilm kiezen? Dat mag! Stuur een mailtje naar kinderboekenbios@obijmond.nl en kom samen met anderen naar je eigen uitgekozen film kijken!