Leer werken met digitale zorg!

2 mei 2022, van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Beverwijk, cursuslokaal Betje Wolff

Kosten: deelname is gratis maar wel van tevoren aanmelden

Beeldbellen met de dokter? Oefenen met digitale zorg? Zelf je gezondheidszaken regelen via internet? Leer het in de bibliotheek.

Contact met de huisarts of ziekenhuis verloopt steeds vaker digitaal via je smartphone, tablet of computer.

Hartstikke handig want het kost minder tijd en moeite én je hebt altijd en overal toegang tot jouw gegevens of van diegene waarvoor je zorgt.

Maar wat als je hier vragen over hebt of je graag wilt weten hoe dit werkt? Denk bijvoorbeeld aan  beeldbellen met de dokter, inloggen in een patiëntenportaal of het zoeken naar betrouwbare informatie op internet.

De bibliotheek kan je hierbij helpen. In drie bijeenkomsten (elke week een ander onderwerop) geven we uitleg over een bepaalde vorm van digitale zorg en oefenen we hiermee. De bijeenkomsten zijn op 11 april, 25 april en 2 mei. Je hoeft niet alle bijeenkomsten bij te wonen. Maar het mag natuurlijk wel!

De lessen zijn gratis, je hoeft geen lid te zijn. Het is handig als je al een beetje ervaring hebt met de smartphone, computer of tablet. Heb je dat nog niet? Ook dat kun je leren bij de bibliotheek!

Je kunt je aanmelden voor één of meerdere bijeenkomsten via onderstaande knop, bij de klantenservice in de bibliotheek in Beverwijk of Heemskerk, of telefonisch via nummer 0251 228591.

Meld je aan!