We gaan weer open!

Het ziet ernaar uit dat we vrijdag 21 mei weer open kunnen. Lees hier meer.

Lente op 't plein - Bas speelt Bach - Online genieten van muziek

10 mei 2021, van 14:00 tot 15:00 | Online

Elke maandagmiddag een gratis inspirerende lezing of gezellige workshop voor senioren! Voorlopig doen we dat online. Desondanks is het gelukt om een leuk en afwisselend programma samen te stellen. Op maandagmiddag 10 mei gaan we luisteren, genieten en analyseren.

Docent Bas de Waard
We gaan luisteren naar muziek van Johan Sebastiaan Bach. Bas speelt stukken uit de door Bach geschreven 'zes suites voor cello' en ook wat muziek  uit door hem geschreven cantates. Het is een uurtje samen genieten en proberen te ontdekken waaróm Bach toch zo speciaal is en altijd maar blijft: Luisteren, genieten en analyseren.

Hoe werkt het?

Bestel een gratis toegangskaart via onderstaande knop.
Je volgt de workshop of lezing thuis op je eigen computer of tablet.
Je ontvangt op de dag van de workshop rond 10.30 uur een e-mail met de inloggegevens.
Heb je om 11.00 uur nog niets ontvangen, kijk dan in je spambox.

Let op, we kunnen de link alleen rechtstreeks toesturen aan degene die de kaartjes heeft besteld.
Heb je zelf kaartjes besteld voor iemand anders, stuur de e-mail met de link dan door.

Hulp nodig?

Je kunt altijd even bellen naar de bibliotheek (0251-228591). We helpen je graag.

Deze cadeautjes krijg je van …

De online lezingen en workshops in de reeks Lente op ’t plein zijn cadeautjes van Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kennemer Theater en Stichting Welzijn Beverwijk. Want in deze sombere tijd kunnen we wel een opkikkertje gebruiken.