Lente op ’t plein – Verhalen van zolder

31 mei 2021, van 14:00 tot 15:00 | Online

Kosten: Gratis

Elke maandagmiddag een gratis inspirerende lezing of gezellige workshop voor senioren! Voorlopig doen we dat nog online. Toch lukt het steeds om een leuk en afwisselend programma samen te stellen. Wat is er deze keer te beleven? Geef ons jouw wensen door!

Verhalen van zolder

Mijn naam is Giovanni Masetti en ik ben verteller van verhalen, fluisteraar van sprookjes en mompelaar van anekdotes. Samen met jullie wil ik graag op zoek naar de verhalen die je hebt opgeborgen op zolder om er later nog eens aan te denken. Samen gaan we de verhalen zoeken en afstoffen en met elkaar delen. Deze sessie wil ik graag op zoek gaan naar lagereschooltijd-verhalen. Ga jij ook op zoek?

Hoe werkt het?

Bestel een gratis toegangskaart via onderstaande knop.
Je volgt de workshop of lezing thuis op je eigen computer of tablet.
Je ontvangt op de dag van de workshop rond 10.30 uur een e-mail met de inloggegevens.
Heb je om 11.00 uur nog niets ontvangen, kijk dan in je spambox.

Let op, we kunnen de link alleen toesturen aan wie de kaartjes heeft besteld.
Heb je zelf kaartjes besteld voor iemand anders, stuur de e-mail met de link dan door.

Hulp nodig?

Je kunt altijd even bellen naar de bibliotheek (0251-228591). We helpen je graag.

Deze cadeautjes krijg je van …

De online lezingen en workshops in de reeks Lente op ’t plein zijn cadeautjes van Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kennemer Theater en Stichting Welzijn Beverwijk. Want in deze sombere tijd kunnen we wel een opkikkertje gebruiken.