We zijn tijdelijk gesloten

De bibliotheken zijn gesloten. De tijdelijke inleverbus in vestiging Beverwijk is geopend.
Omdat jij niet naar ons kunt komen, komen wij naar jou toe. Bestel je boeken hier.

Lente op 't plein - Workshop creatief schrijven – het personage

12 april 2021, van 14:00 tot 15:00 | online

Kosten: gratis

Elke maandagmiddag een gratis inspirerende lezing of gezellige workshop voor senioren! Voorlopig doen we dat online. Desondanks is het gelukt om een leuk en afwisselend programma samen te stellen. In de workshop van 12 april ga je met docent Iris Stam aan de slag met het hoofdpersonage van een verhaal.

Hem of haar goed leren kennen is essentieel voor het schrijfproces.
Wat zijn bijvoorbeeld diens dromen en verlangens? Wat denkt de hoofdpersoon wel maar zegt die niet? En welke geheimen en frustraties liggen er onder de oppervlakte? Aan de hand van verschillende uitdagende schrijfoefeningen wordt de inspiratie, verbeelding en creativiteit aangewakkerd en creëren we een intrigerend personage.

Hoe werkt het?

Bestel een gratis toegangskaart via onderstaande knop.
Je volgt de workshop of lezing thuis op je eigen computer of tablet.
Je ontvangt op de dag van de workshop rond 10.30 uur een e-mail met de inloggegevens.
Heb je om 11.00 uur nog niets ontvangen, kijk dan in je spambox.

Let op, we kunnen de link alleen rechtstreeks toesturen aan degene die de kaartjes heeft besteld.
Heb je zelf kaartjes besteld voor iemand anders, stuur de e-mail met de link dan door.

Hulp nodig?

Je kunt altijd even bellen naar de bibliotheek (0251-228591). We helpen je graag.

Deze cadeautjes krijg je van …

De online lezingen en workshops in de reeks Lente op ’t plein zijn cadeautjes van Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kennemer Theater en Stichting Welzijn Beverwijk. Want in deze sombere tijd kunnen we wel een opkikkertje gebruiken.