Literaire Ontmoeting online met Susan Smit

15 juni 2021, van 20:00 tot 21:30 | Online

Kosten: Gratis na inschrijving vooraf

Deze dinsdagavond is de bekende schrijver Susan Smit online te gast. In haar pas verschenen historische roman ‘De heks van Limbricht’ schetst zij het leven van de laatste vrouw die in Nederland als heks werd aangeklaagd.

Susan Smit

Susan Smit (1974) groeide op in Noordwijk. Ze werkte tien jaar als fotomodel in binnen- en buitenland. Op haar zesentwintigste studeerde ze af aan de Universiteit van Amsterdam, in Culturele Studies, met als hoofdvak Nederlandse taal- en letterkunde. Ze woont met haar man en twee kinderen in Amsterdam.

Haar werk

Susan publiceerde twaalf non-fictieboeken, zes romans, een verhalenbundel en een novelle.
Susan Smit debuteerde in 2001 met het boek Heks, een non-fictieboek over hekserij in de praktijk.
Smit ziet hekserij meer als een westerse religie; de ondertitel van het boek luidde dan ook Een magische reis door de westerse spiritualiteit.

Klik hier voor een overzicht van in de collectie van Bibliotheek IJmond Noord opgenomen boeken van Susan Smit.

Hoe werkt het?

Bestel een gratis toegangskaart via onderstaande knop. Je volgt de workshop of lezing thuis op je eigen computer of tablet. Je ontvangt op de dag van de workshop rond 12.00 uur een e-mail met de inloggegevens.
Heb je om 12.30 uur nog niets ontvangen, kijk dan in je spambox.
Let op, we kunnen de link alleen rechtstreeks toesturen aan wie de kaartjes heeft besteld. Heb je (ook) kaartjes besteld voor iemand anders, stuur de e-mail met de link dan door.

Hulp nodig?

Je kunt altijd even bellen naar de bibliotheek (0251-228591). We helpen je graag.

Bestel een gratis toegangskaart via onderstaande knop of bij de klantenservice in de bibliotheek.

Toch nog een Boekenweekactiviteit!

Deze literaire ontmoeting is voor je georganiseerd bij wijze van Boekenweekactiviteit.

Fotoverantwoording