De bibliotheekvestigingen Beverwijk en Heemskerk zijn weer open met aangepaste openingstijden! Meer informatie

Maak een Gustav Klimt-levensboom

4 augustus 2020, van 14:00 tot 16:00 | Buurtcentrum Spectrum, Lauraplein 1, Heemskerk

Kosten: € 7,-, inclusief kopje koffie / thee en iets lekkers

Senioren en kinderen van buitenschoolse opvang 'De Kameleon' maken samen een Klimt-boom. In een Klimt-boom staat de levensboom centraal. Om de levensboom heen komen afbeeldingen te staan.

De workshop wordt gegeven door Nanneke Bastiaan.
Zij nam ook het initiatief tot het project Kunst is durven en doen. Zie ook haar website Kunst is kijken.

Je maakt de levensboom samen met op dat moment in het kader van de buitenschoolse opvang al in buurtcentrum Het Spectrum aanwezige kinderen.

Je veiligheid staat voorop!

Je tekent gescheiden van de kinderen van de buitenschoolse opvangaan tafels apart van die van de groep kinderen. De deelnemers werken op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Bovendien kunnen maximaal tien ouderen meedoen.

Kaartverkoop

Voor € 7,- doe je mee, inclusief kopje kopje koffie / thee en wat lekkers.
Koop je kaartje tijdens de openingsuren van De Bibliotheek IJmond Noord in vestiging Heemskerk of Beverwijk of via onderstaande knop. Of reserveer dan telefonisch via 0251 - 228591.

Andere 'Zomer in Heemskerk'-activiteiten voor senioren

Georganiseerd door...

Dit is een van de activiteiten rond Zomer in Heemskerk, een reeks zomeractiviteiten voor senioren,
georganiseerd door Welschap WelzijnCultuurhuis Heemskerk en De Bibliotheek IJmond Noord.