Ontwerp jij onze unieke kinderbiebtas? Doe mee met de wedstrijd!

6 mei 2021 t/m 23 mei 2021

Er zijn nieuwe tasjes nodig in de jeugdbibliotheek. Is jouw ontwerp straks te zien op de nieuwe tassen?

Hoe doe je mee?

• Maak eerst een schets en bedenk als je die klaar hebt iets om het ontwerp nog beter te maken.
  • Download en print het deelnameformulier
  • Maak dan een nette tekening op het deelnameformulier
  • Gebruik stiften of verf voor het ontwerp dat je gaat inleveren. Kleur hem helemaal netjes in.
  • Als jouw ontwerp wordt uitgekozen, gebruiken we jouw ontwerp precies zoals jij het maakte.

Hoe ontvangen wij jouw ontwerp?

• Stuur uiterlijk zondag 23 mei aanstaande een scan of foto van je tekening naar bibliotheekijmondnoord@obijmond.nl
  • Of lever je tekening in bij de Bibliotheek in Beverwijk (inleverbus)
  • Of stuur hem op per post: Bibliotheek IJmond Noord, t.a.v. M. Sipkes. Kerkplein 5, 1941 HD Beverwijk.
  • Vermeld op je deelnameformulier duidelijk je naam, leeftijd, telefoonnummer en/of e-mailadres.

Uit alle inzendingen kiest de bibliotheek samen met de kinderdirecteur en de kinderen van de kamercommissie een winnaar.

Let op! Als jouw tekening wint, hebben we de originele tekening nodig om de tasjes van te laten maken.