Open Huis

28 januari 2023, van 13:00 tot 15:00 | Beverwijk

Kosten: gratis

Tijdens het Nationaal Theaterweekend zetten het Kennemer Theater, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Bibliotheek IJmond Noord en De Grote Kerk Beverwijk de deuren open tijdens het Open Huis op zaterdag 28 januari!

Met als gezamenlijk thema ‘Oh, ik wist niet dat…’ willen we iedereen verrassen met ons brede aanbod.

Wil jij ook weten hoe het eraan toegaat achter de schermen van het Kennemer Theater? Of wist je dat je in onze Bibliotheek ook terecht kunt voor advies over energieverbruik, of tips om digitaal vaardiger te worden. Kom dan naar het Kerkplein in Beverwijk op zaterdag 28 januari tussen 13.00 en 15.00 uur!

Programma Bibliotheek IJmond (onder voorbehoud)

• EcoBeverwijk geeft advies over energiezuiniger te leven
  • Bibliotheek IJmond leert je om in het DigiLokaal (1e verdieping) digitaal vaardiger te worden
  • In ons TalentenLab kunnen kinderen van 6 - 12 jaar komen gamen, programmeren, bouwen en spelen