Open schrijfzaterdag met de ‘Schippers zonder water’

2 juli 2022, van 11:00 tot 12:30 | Vestiging Beverwijk, Betje Wolff-kamer

'Schippers Zonder Water' is een groep mensen die het leuk vindt om te schrijven. Elke eerste zaterdag van de maand meren ze in de bibliotheek aan om de creatieve trossen los te gooien en uit schrijven te gaan.

En wie ter kaperen willen schrijven, hoeven geen mannen met baarden te zijn! Eenieder is welkom om mee te schrijven. Mocht je om een reddingsboei verlegen zitten, schroom dan niet om “man (of vrouw) overboord” te roepen. Menig ketelbinkie is je voorgegaan en de reddingsvesten hangen klaar. Ahoi, maatjes, en tot snel!

Landelijke schrijfwedstrijd

Iedereen kan tot 1 augustus aanstaande meedoen aan de landelijke schrijfwedstrijd Wat betekent de bibliotheek voor jou?

(Alleen) als je dat leuk lijkt, kun je daar vandaag bijvoorbeeld over schrijven.

Schrijfervaring nodig?

Belangrijk: je hoeft geen schrijfervaring te hebben. Welkom!

Wat schrijven we dan bijvoorbeeld?

De verhalen en het verslag van onze laatste sessie lees je hier.

Waar en wanneer

Elke eerste zaterdag van de maand, vanaf 11.00 uur.
Locatie: Kerkplein 5, Beverwijk, Betje Wolff-kamer.