Ouder-baby-bijeenkomsten bij de bibliotheek in Beverwijk

18 mei 2022, van 09:30 tot 10:30 | Vestiging Beverwijk

Kosten: gratis

Kom samen met je baby of dreumes van 2 jaar oud naar onze ouderbijeenkomsten Boekstart over voorlezen en babygebaren.

Deelname is gratis, maar meld je alsjeblieft wel van tevoren aan. Dat kan bij klantenservice of via onderstaande knop.

Tijdens de workshop leer je communiceren met je baby of dreumes van 2 jaar door middel van gebaren. Zo krijgt je kindje als het ware een stem. Een consulente van babygebaar.nl leert je gebaren aan en hoe je die kunt gebruiken tijdens het voorlezen en op andere momenten. Met muziek en dans erbij kan het een heel leerzame, leuke workshop voor jou en je baby zijn.

De workshop is bedoeld voor een ouder met een baby of dreumes van 2 jaar.

Aansluitend drinken we koffie/thee en kun je je kindje inschrijven als lid van de bibliotheek.
Je krijgt dan het Boekstart-koffertje cadeau.

Deze woensdag is het thema dieren.