Uitverkocht - Stedenkunstreis Krakau

19 mei 2021, van 20:00 tot 22:00 | Online

Kosten: deelname is gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De oude hoofdstad van Polen ligt er ogenschijnlijk hetzelfde bij als vijf eeuwen geleden.

Een pittoresk paleis met om de hoek een kathedraal domineert vanaf een rots de bocht van de rivier Weichsel.
Een weids marktplein met de oude lakenhal en de Mariakerk nodigt uit tot flaneren, net als het prachtige park Planty dat op de plaats van de oude stadsmuren is aangelegd. De Joodse wijk in Kazimierz ziet er op het eerste gezicht net zo volks uit als altijd.

Tijdens dit virtuele bezoek maak je kennis met de monumenten en de wijken van Krakau en geniet je van de onbekende, maar prachtige schilderijen en glas-in-loodramen van de kunstenaars die rond 1900 in Krakau actief waren. Kortom, het wordt een prachtige virtuele reis…

Deze kunstlezing wordt verzorgd door Krzysztof Dobrowolski-Onclin van Bureau Boeiend. Eerdere deelnemers aan de (steden)kunstreizen, en uiteraard wij zelf ook, zijn zeer enthousiast over de deskundigheid van Krzysztof en de manier waarop hij zijn kennis overdraagt. Een regelrechte aanrader dus! Wacht niet te lang met aanmelden want alle eerdere lezingen door Krzysztof waren in een mum van tijd volgeboekt!

Hoe werkt het?
Je volgt de lezing thuis op je eigen computer of tablet via het programma Zoom. Zo zie je alle afbeeldingen en hoor je Krzysztof praten. Bovendien kun je hem vragen stellen. Je ontvangt op de dag van de lezing rond 10.30 uur een e-mail met de inloggegevens. Heb je om 11.00 uur nog niets ontvangen, kijk dan in je spambox.

Mocht je onverhoopt geen mail met link hebben ontvangen op 19 mei dan kun je met onderstaande link deelnemen. Als je problemen ondervindt met inloggen kun je tussen 19.45 en 19.55 uur bellen met
06 23440735 voor hulp.

Klik hier om deel te nemen

meeting ID: 834 3096 7891

wachtwoord: Wawel