De bibliotheekvestigingen Beverwijk en Heemskerk zijn weer open met aangepaste openingstijden! Meer informatie

Telefonisch Taalspreekuur

7 juli 2020, van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek IJmond Noord, vestiging Beverwijk

Informatie over taalaanbieders en cursussen voor elk niveau

Het Taalspreekuur is bedoeld voor volwassenen die willen weten waar ze Nederlands kunnen leren of waar ze hun kennis van de taal kunnen verbeteren.

Tijdens dit spreekuur op dinsdagen is er van 13.00 - 14.00 uur iemand telefonisch aanwezig die kan helpen om te kijken welke cursus goed bij iemand past of die kan zoeken naar iemand die kan helpen met de Nederlandse taal. Het telefoonnummer is 0251 261630.

Er is informatie over taalaanbieders en cursussen voor elk niveau.
Let op: wij geven zelf geen les!

In vestiging Heemskerk is het telefonisch taalspreekuur op maandagen van 15.00 - 17.00 uur (zie agenda).

Er is geen spreekuur tijdens schoolvakanties!