TalentenLab

7 september 2022, van 15:00 tot 16:30 | Vestiging Beverwijk

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kinderen van 6 - 12 jaar kunnen iedere woensdagmiddag meedoen in het TalentenLab in het Atelier op de 100-Talentenafdeling van Beverwijk.

Van 15.00 - 16.30 uur bieden we leuke en leerzame activiteiten aan op het gebied van techniek, mediawijsheid en taal. Kinderen kunnen gratis inlopen op de woensdagmiddag.

Hieronder een overzicht van de workshops komend seizoen:

Woensdag 14 september krijg je een rondleiding in Kasteel Assumburg. Op 21 en 28 september kun je dit kasteel nabouwen in Minecraft. We houden een echt toernooi met een prijsuitreiking. Wel van tevoren aanmelden bij de klantenservice of via de website. Je geeft je dus op voor drie woensdagmiddagen en vol = vol. Er is plaats voor 18 kinderen die tussen 8 en 12 jaar oud zijn. Ouders kunnen de kinderen op 14 september naar Kasteel Assumburg brengen. Om 15.00 uur begint de rondleiding. 

Hier kun je je aanmelden

Op 19 oktober is er een workshop live looping. Max Music leert je geluiden op te nemen en te bewerken. Een leuke workshop voor aankomende dj's.

Op 30 november komt Tech4Kids Operatie Microbit doen. Een leuke workshop om de beginselen van elektronica te leren.

Op 14 december gaan we leren hoe we een gifje maken, een bestandje dat bestaat uit je eigen foto’s of filmpjes. Linda van Bruggen leert je hoe ’t moet. Neem je eigen mobiel of tablet mee.   

Heb je onze nieuwe 100-Talentenkast op de jeugdafdeling al gezien? Je ziet er doorzichtige kubussen staan die op slot zijn.
Op alle middagen dat de bibliotheek open is, kun je aan de medewerker vragen of de kubus open mag.
Tegen inlevering van je schoenen mag je met de TalentenLab-materialen spelen.

Ruim de spullen na afloop wel op en vergeet niet om je schoenen op te halen! 

Tot slot: in het najaar openen we op 5 oktober ook een TalentenLab in Heemskerk.