AFGELAST: Twan Huys over de Amerikaanse verkiezingen

20 oktober 2020, van 20:00 tot 21:30 | Kennemer Theater, Grote Zaal, Kerkplein 5, Beverwijk

Kosten: 1e rang € 16,-, 2e rang € 14,-, 3e rang € 12,-. Met bibliotheekpas € 3,50 korting

Als gevolg van de nieuwe maatregelen rond corona is op woensdag 14 oktober om de bekende reden en tot onze grote spijt besloten om het bezoek van Twan Huys aan het Kennemer Theater niet door te laten gaan. Binnen een week vanaf bovengenoemde datum laat het Kennemer Theater je weten hoe je jouw geld voor je entreebewijs / entreebewijzen terugkrijgt.

Actueel!

Meer dan ooit is er dit jaar enorme aandacht voor de extreem spannende strijd tussen president Trump en de democraat Joe Biden. Dinsdag 20 oktober is hij daarom van 20.00 – 21.30 uur te gast in het Kennemer Theater.

Twan Huys

Voor het televisieprogramma Nieuwsuur was Twan Huys 7 jaar lang correspondent in New York. Ook was hij zeer regelmatig te gast als Amerika-deskundige bij De Wereld Draait Door en televisieprogramma M. Verder schreef hij in 2016 het boek De Clintons. Eerder dit jaar publiceerde Twan Huys Wandellust, een wandelboek met de mooiste routes door Nederland en gesprekken met onder meer prinses Irene, Geert Mak en Herman Finkers.

Jouw veiligheid

Vanwege corona is er geen pauze en zijn er minder kaarten beschikbaar.

Bij aankomst krijg je een drankje dat je naar de zaal mag meenemen.

Na afloop kun je boeken van Twan kopen die hij dan graag voor je signeert.
We zorgen dat ook dit op een veilige en verantwoorde manier gebeurt.

Maand van de Geschiedenis

Deze lezing is georganiseerd in het kader van de Maand van de Geschiedenis. Het thema is dit jaar Oost/West. Mogelijk verwerkt Twan dit gegeven ook nog in zijn lezing.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop via onderstaande knop en bij de theaterkassa van het Kennemer Theater.

De theaterkassa is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur.
Opgelet: De theaterkassa is gesloten voorafgaand aan iedere voorstelling.

Telefoon: (0251) 221453.