Voel je goed-weken: Lezing van Ellen Stigter over de overgangsbox

4 juli 2023, van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Beverwijk

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Afbeelding van Ellen Stigter met haar overgangsbox in haar handen

Kom naar de Voel je goed-weken, een reeks lezingen van verschillende sprekers over gezondheid, levensverhalen en welzijn. Het zijn lezingen in vorm van open podia. Vandaag een lezing van Ellen Stigter over de overgangsbox.

Ellen over haar overgangsbox

Vanaf mijn 45ste kreeg ik steeds meer vage klachten waar ik mijn vinger niet op kon leggen. Natuurlijk bleek dat achteraf het begin van de overgang te zijn. De afgelopen jaren waren zowel fysiek als mentaal heftig.

Naast mijn werk had ik ook totaal geen energie meer voor wat dan ook en ik had steeds meer klachten. Wat voelde ik me alleen en onbegrepen en ongehoord. Ondertussen wist ik dat ik in de overgang was, maar wat doe je eraan?

Zo bleef ik alleen met mijn eeuwige glimlach aan de zijlijn van het leven staan. Dit wil ik lotgenoten besparen. Zoek informatie en praat erover met mensen om je heen. Zo voel je je echt minder alleen.

Bij mij heeft het toch nog wat moois opgeleverd. In deze periode van verplicht thuis blijven ben ik wat ik maar kon vinden over de overgang gaan opzoeken en is het idee van De Overgangsbox ontstaan.

Lezing van Ellen Stigter over de overgangsbox

  • dinsdag 4 juli
  • 14.00- 15.00 uur
  • bibliotheekvestiging Beverwijk (Kerkplein 5)
  • gratis