Wandel mee met de bosw8ter!

20 september 2020, van 13:00 tot 14:30 | Park Westerhout

Kosten: gratis maar verplicht aanmelden

Ga mee op pad met de bosw8ter Evert Jan!

Lekker naar buiten! Ontdekken, beleven en verwonderen. Laat je verrassen door de natuur. Voorjaar, zomer herfst of winter, er is altijd wel iets te ontdekken of te beleven. Geniet van de vele verhalen en leuke weetjes uit de natuur.

Bosw8ter Evert Jan neemt je op deze wandeling mee door park Westerhout terwijl hij van alles vertelt over water.

Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen aan deze wandeling. Meld je aan via dit aanmeldingsformulier.

Deze wandeling wordt georganiseerd door Beverwijk Duurzaam en de bibliotheek in het kader van het project 'Water en ons klimaat'.
De wandeling wordt mogelijk gemaakt door NME Beverwijk in opdracht van de gemeente.