Wat is blacklight?

28 november 2022, van 15:00 tot 16:30 | Vestiging Beverwijk

Kosten: Gratis

Wil jij ontdekken wat blacklight is en wat je er allemaal mee kunt doen? Kom op de maandagen 14 èn 28 november naar de 100-Talenten-jeugdafdeling in Beverwijk.

Eerst gaan we op maandag 14 november experimenteren en bedenken waar en hoe we in de Bibliotheek blacklight gaan gebruiken. Op maandag 28 november gaan we daadwerkelijk aan de slag met blacklight. Wist je dat je geheime berichtjes kan maken met blacklight die niemand anders ziet? Als je een speciale pen gebruikt is de tekst te lezen als je een blacklight hebt. Welke geheime boodschap laat jij achter in de Bibliotheek?

Aanmelden is niet nodig, kom gewoon langs om 15.00 uur, in vestiging Beverwijk.

Voor kinderen van 8 - 12 jaar.