Wiebe de Jager van Dronewatch komt naar Heemskerk

21 oktober 2021, van 20:00 tot 21:30 | Vestiging Heemskerk

Kosten: Gratis

Waarschijnlijk heb je ze wel eens voorbij zien vliegen, of heb je er zelf al eens mee gevlogen… drones! Maar wil je alles te weten komen over drones en hoe je gave dronebeelden kunt maken voor je website of social media?

Kom dan naar de gratis presentatie van drone-ambassadeur Wiebe de Jager op 21 oktober om 20:00 uur in de bibliotheek van Heemskerk.

Wiebe vertelt over zijn werk en werkwijze. Wiebe is een gecertificeerd dronepiloot en voert opdrachten uit voor diverse opdrachtgevers uit het binnen- en buitenland. Wil je genieten van de verhalen achter de foto’s van Wiebe, meer leren over drones of te weten komen met welke drones hij zijn video’s maakt?
Maak dan gebruik van deze unieke kans.

Bestel een gratis toegangskaart via onderstaande knop of tijdens bemande openingsuren bij de klantenservice in de bibliotheek.

De presentatie is geschikt voor 16 jaar en ouder.