Winter op ’t Plein - Met nieuwe ogen

1 maart 2021, van 14:00 tot 15:00 | Online

Kosten: gratis

Elke maandagmiddag een inspirerende lezing of gezellige workshop voor senioren! Voorlopig doen we dat online, omdat het niet in levende lijve kan. Maar ondanks dat is het gelukt om een leuk en afwisselend programma samen te stellen. Op 1 maart neemt kunstenaar Marcel Fraij je mee op ontdekkingsreis door je eigen kamer, huis of appartement.

Workshop kijken & doen op maandag 1 maart 14.00-15.00 uur. Docent Marcel Fraij

Kunstenaar Marcel Fraij neemt je mee op ontdekkingsreis door je eigen kamer, huis of appartement. Met nieuwe ogen laat hij je kijken naar alledaagse spullen Nu we al zolang thuis zitten, hebben we alles in huis wel gezien. Maar is dat wel zo? Je kunt namelijk altijd opnieuw, met nieuwe ogen, naar je vertrouwde omgeving kijken.
Een leuke afwisselende workshop waar Marcel voorbeelden laat zien hoe kunstenaars daar mee omgaan en wat de natuur (het prieelvogeltje) doet.
Maar we gaan vooral zelf aan het werk: anders kijken, ordenen, tekenen en fotograferen (kan met smartphone).

Handig om van te voren klaar te leggen:

• Vellen papier (wit en gekleurd evt.)
  • Schaar
  • Spiegeltje
  • Stift (donker en niet te dun)
  • Jullie hebben vast (net als bij mij thuis) wel een rotzooi-laatje of bakje met diverse spullen: muntjes, knoopjes, batterijen, elastiekjes, klosje garen, etc. Zorg dat je dat ook bij de hand hebt.
  • Smartphone of fototoestel om een foto te maken

Hoe werkt het?

Bestel een gratis toegangskaart via onderstaande knop.
Je volgt de workshop of lezing thuis op je eigen computer of tablet.
Je ontvangt op de dag van de workshop rond 10.30 uur een e-mail met de inloggegevens.
Heb je om 11.00 uur nog niets ontvangen, kijk dan in je spambox.

Let op, we kunnen de link alleen rechtstreeks toesturen aan degene die de kaartjes heeft besteld.
Heb je zelf kaartjes besteld voor iemand anders, stuur de e-mail met de link dan door.

Hulp nodig?

Je kunt altijd even bellen naar de bibliotheek (0251-228591). We helpen je graag.

Andere 'Winter/Lente op 't plein'-activiteiten in maart

‘iets met theater en toneel’ - 8 maart van 14.00 – 15.00 uur.

Workshop korte verhalen schrijven - 15 maart van 14.00 – 15.30 uur.

Een nieuw geluid in de literatuur - 22 maart van 14.00 – 15.00 uur.

Een literaire ontmoeting met …. - 29 maart van 14.00 – 15.00 uur.