We zijn tijdelijk gesloten

De bibliotheken zijn gesloten. De tijdelijke inleverbus in vestiging Beverwijk is geopend.
Omdat jij niet naar ons kunt komen, komen wij naar jou toe. Bestel je boeken hier.

Winter op 't Plein - Workshop korte verhalen schrijven

15 maart 2021, van 14:00 tot 15:30 | Online

Kosten: gratis

Elke maandagmiddag een inspirerende lezing of gezellige workshop. Voorlopig doen we dat online, omdat het niet in levende lijve kan. Maar ondanks dat is het gelukt om een leuk en afwisselend programma samen te stellen. Op 15 maart geeft Maria Genova een workshop korte verhalen schrijven.

Zet jouw ideeën om in een leuk, grappig of spannend kort verhaal!

Het schrijven van een kort verhaal vergt een bijzondere techniek. Iedere zin moet er toe doen, de spanningsboog moet al vanaf de eerste zin duidelijk zijn. Stapsgewijs en met diverse opdrachten leert Maria Genova jou hoe je inspiratie opdoet en deze inspiratie vervolgens omzet in een goed lopend verhaal. Een verhaal met een logische maar verrassende opbouw en dat lekker wegleest.

Wil je het geleerde gelijk in praktijk brengen? Doe dan mee met onze korteverhalenwedstrijd. Schrijf jouw korte verhaal met de titel ‘De boekentas voor mevrouw Taekema’. Waarom deze titel en overige informatie lees je hier.

Hoe werkt het?

Bestel een gratis toegangskaart via onderstaande knop.
Je volgt de workshop of lezing thuis op je eigen computer of tablet.
Je ontvangt op de dag van de workshop rond 10.30 uur een e-mail met de inloggegevens.
Heb je om 11.00 uur nog niets ontvangen, kijk dan in je spambox.

Let op, we kunnen de link alleen rechtstreeks toesturen aan degene die de kaartjes heeft besteld.
Heb je zelf kaartjes besteld voor iemand anders, stuur de e-mail met de link dan door.

Hulp nodig?

Je kunt altijd even bellen naar de bibliotheek (0251-228591). We helpen je graag.

Andere 'Winter/Lente op 't plein'-activiteiten in maart

Met nieuwe ogen (workshop kijken & doen) - 1 maart van 14.00 – 15.00 uur.

‘iets met theater en toneel’ - 8 maart van 14.00 – 15.00 uur.

Een nieuw geluid in de literatuur - 22 maart van 14.00 – 15.00 uur.

Een literaire ontmoeting met …. - 29 maart van 14.00 – 15.00 uur.