Winter op 't Plein: ‘Zing mee met Rozemarijn’

1 februari 2021, van 14:00 tot 15:00 | Online workshop

Kosten: Gratis

Elke maandagmiddag een inspirerende lezing of gezellige workshop voor senioren! Voorlopig doen we dat online, omdat het niet in levende lijve kan. Maar ondanks dat is het gelukt om een leuk en afwisselend programma samen te stellen. Op 1 februari herhalen we wegens groot succes de zangworkshop van ‘juf’ Rozemarijn, maar nu met nieuwe nummers.

Bekende liedjes

‘Juf’ Rozemarijn start met een korte warming-up voor je stembanden.
Daarna zing je met elkaar bekende liedjes van toen. Van The Beatles tot Ramses Shaffy en van Doe maar tot Doris Day.

Verzoeknummers welkom

Is er iets dat je samen graag zou zingen? Geef het door!

Hoe werkt het?

Bestel een gratis toegangskaart via onderstaande knop.
Je volgt de workshop of lezing thuis op je eigen computer of tablet.
Je ontvangt op de dag van de workshop rond 10.30 uur een e-mail met de inloggegevens.
Heb je om 11.00 uur nog niets ontvangen, kijk dan in je spambox.

Let op, we kunnen de link alleen rechtstreeks toesturen aan degene die de kaartjes heeft besteld.
Heb je zelf kaartjes besteld voor iemand anders, stuur de e-mail met de link dan door.

Op de dag van de activiteit is de weblink ook te vinden op de website van de bibliotheek.

Hulp nodig?

Je kunt altijd even bellen naar de bibliotheek (0251-228591). We helpen je graag.

Andere 'Winter op 't plein'-activiteiten in februari

Arthur Japin over zijn nieuwste roman ‘Mrs Degas’ -  8 februari van 14.00 - 15.00 uur.

De liefde in de literatuur - 15 februari van 14.00 - 15.30 uur.

Dansen in je eigen huiskamer – 22 februari van 14.00 - 15.00 uur.

Deze cadeautjes krijg je van …

De online lezingen en workshops in de reeks Winter op ’t plein zijn cadeautjes van Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kennemer Theater en Stichting Welzijn Beverwijk. Want in deze sombere tijd kunnen we wel een opkikkertje gebruiken.