Winter op 't Plein: Dansen in je eigen huiskamer

22 februari 2021, van 14:00 tot 15:00 | Online

Kosten: gratis na inschrijving vooraf

Elke maandagmiddag een inspirerende lezing of gezellige workshop voor senioren! Voorlopig doen we dat online, omdat het niet in levende lijve kan. Maar ondanks dat lukt het steeds om een leuk en afwisselend programma samen te stellen. Dans bijvoorbeeld op 22 februari thuis (weer) mee!

Dansen in je eigen huiskamer

Dansen? In de eigen huiskamer? Jazeker!
In deze online dansworkshop gaan we aan de slag met muziek en beweging thuis. De workshop is voor iedereen.
Je kunt ook zittend meedoen.
Deed je op 4 januari al mee? Trudy studeert nu een andere dans in op andere muziek, dus dans vooral weer mee!
Maandag 22 februari van 14.00 – 15.00 uur.

Hoe werkt het?

Bestel een gratis toegangskaart via onderstaande knop.

Je volgt de workshop of lezing thuis op je eigen computer of tablet.
Je ontvangt op de dag van de workshop rond 10.30 uur een e-mail met de inloggegevens.
Heb je om 11.00 uur nog niets ontvangen, kijk dan in je spambox.
Let op, we kunnen de link alleen rechtstreeks toesturen aan degene die de kaartjes heeft besteld.
Heb je zelf  kaartjes besteld voor iemand anders, stuur de e-mail met de link dan door.

Op de dag van de activiteit is de weblink ook te vinden op de website van de bibliotheek.

Hulp nodig?

Je kunt altijd even bellen naar de bibliotheek (0251-228591). We helpen je graag.

Andere 'Winter op 't plein'-activiteiten in februari

Zing mee met 'juf' Rozemarijn
Wegens groot succes herhalen we deze workshop met nieuwe nummers. Maandag 1 februari van 14.00 - 15.00 uur. Meer informatie volgt binnenkort. Schrijf je hier alvast in. En heb je een verzoeknummer? Geef het door!

Literaire Ontmoeting met Arthur Japin
Maandagmiddag 8 februari is hij om 14.00 uur online te gast. Meer informatie volgt nog. Schrijf je alvast in.

Online leestafel ‘Liefde in de Literatuur’
Neerlandica Joni Zwart en oud-leraar Nederlands Jaap Tesselaar nemen je mee langs hoogtepunten uit de literatuur waarin de liefde centraal staat.
Maandag 15 februari van 14.00 – 15.30 uur. Schrijf je hier in.

Voor jou georganiseerd door ...

De online lezingen en workshops in de reeks Winter op 't plein krijg je cadeau van Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kennemer Theater en Stichting Welzijn Beverwijk. Want in deze sombere tijd kunnen we wel een opkikkertje gebruiken!