Winter op 't Plein: Dansen in je eigen huiskamer

4 januari 2021, van 14:00 tot 15:00 | Online workshop door Trudy van Velzen

Kosten: Gratis

Elke maandagmiddag een inspirerende lezing of gezellige workshop voor senioren! Voorlopig doen we dat online, omdat het niet in levende lijve kan. Maar ondanks dat is het gelukt om een leuk en afwisselend programma samen te stellen.

De online lezingen en workshops zijn een cadeautje van Bibliotheek  IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kennemer Theater en  Stichting Welzijn Beverwijk, want in deze sombere tijd kunnen we wel een opkikkertje gebruiken.

Wat is er in januari te doen?

Dansen in je eigen huiskamer

Dansen? In de eigen huiskamer? Ja, dat kan! In deze online dansworkshop gaan we aan de slag met muziek en beweging thuis. De workshop is voor iedereen. Je kunt ook zittend meedoen. Zo swingen we met dansdocent Trudy van Velsen op een ontspannen manier het nieuwe jaar in.

Wil je ook de online workshop Zing je mee? op 11 januari bijwonen? Klik hier.

Wil je ook de online leestafel Winter in de literatuur op 18 januari bijwonen? Klik hier.

Wil je ook de online workshop Schatgraven in de poëzie op 25 januari bijwonen? Klik hier.

Hoe werkt het?

Bestel een gratis toegangskaart via onderstaande knop.
Je volgt de workshop of lezing thuis op je eigen computer of tablet.
Je ontvangt op de dag van de workshop rond 10.30 uur een e-mail met de inloggegevens.
Heb je om 11.00 uur nog niets ontvangen, kijk dan in je spambox.
Let op, we kunnen de link alleen rechtstreeks toesturen aan degene die de kaartjes heeft besteld.
Heb je zelf  kaartjes besteld voor iemand anders, stuur de e-mail met de link dan door.

Hulp nodig? Je kunt altijd even bellen naar het Centrum voor de kunsten (0251- 227673) of naar de bibliotheek (0251-228591). We helpen je graag.

Winter op ’t Plein is een gezamenlijk initiatief van Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kennemer Theater en Stichting Welzijn Beverwijk.