Winter op 't Plein: Zing je mee?

11 januari 2021, van 14:00 tot 15:00 | Online workshop

Kosten: Gratis

Elke maandagmiddag een inspirerende lezing of gezellige workshop voor senioren! Voorlopig doen we dat online, omdat het niet in levende lijve kan. Maar ondanks dat is het gelukt om een leuk en afwisselend programma samen te stellen.

De online lezingen en workshops zijn een cadeautje van Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kennemer Theater en Stichting Welzijn Beverwijk, want in deze sombere tijd kunnen we wel een opkikkertje gebruiken.

Wat is er in januari te doen?

Zing je mee?
“Zing mee met 'Juf' Rozemarijn! In deze workshop starten we met een korte warming-up van de  stem. Daarna zingen we met elkaar bekende liedjes van toen; van de Beatles tot Shaffy en van Doe maar tot Doris Day. Zingen is gezond èn is goed voor je humeur. Zing je mee?”

Wil je ook de online workshop Dansen in je eigen huiskamer op 4 januari bijwonen? Klik hier.

Wil je ook de online leestafel Winter in de literatuur op 18 januari bijwonen? Klik hier.

Wil je ook de online workshop Schatgraven in de poëzie op 25 januari bijwonen? Klik hier.

Hoe werkt het?

Bestel een gratis toegangskaart via onderstaande knop.
Je volgt de workshop of lezing thuis op je eigen computer of tablet.
Je ontvangt op de dag van de workshop rond 10.30 uur een e-mail met de inloggegevens.
Heb je om 11.00 uur nog niets ontvangen, kijk dan in je spambox.
Let op, we kunnen de link alleen rechtstreeks toesturen aan degene die de kaartjes heeft besteld.
Heb je zelf  kaartjes besteld voor iemand anders, stuur de e-mail met de link dan  door.

Hulp nodig? Je kunt altijd even bellen naar het Centrum voor de Kunsten (0251- 227673) of naar de bibliotheek (0251-228591). We helpen je graag.

Winter op ’t Plein is een gezamenlijk initiatief van Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kennemer Theater en  Stichting Welzijn Beverwijk.