De bibliotheekvestigingen Beverwijk en Heemskerk zijn weer open met aangepaste openingstijden! Meer informatie

Zomer in de bieb!

12 augustus 2020, van 14:00 tot 15:00 | Vestiging Beverwijk, jeugdafdeling

Kosten: Gratis

Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar is er tijdens de zomervakantie van alles te doen in de bibliotheek in Beverwijk.

Elke maandag en woensdag van de zomervakantie (behalve op 6 en 8 juli) van 14:00 – 15:00 uur kan je meedoen aan een activiteit. Meld je van te voren aan via de website om verzekerd te zijn van een plekje (max. 15 kinderen). Je kunt je ook ter plekke aanmelden, mits er nog plaats is. Alle activiteiten zijn gratis.

We gaan o.a. toneellezen en toneelspelen, eigen zoekplaten maken n.a.v. zoekboeken, experimenten uit non-fictie boeken uitproberen, boekpromotiefilmpjes maken, voorlezen, vakantie-eilanden ontwerpen, taalspelletjes doen en nog véél meer. Heb je zelf een goed idee en heeft het met boeken, taal, talenten of lezen te maken? Laat het ons weten en wie weet voeren we jouw idee uit!

Wil je weten wat we wanneer gaan doen? Elke week maken we het programma voor de maandag en woensdag bekend via Facebook en Instagram.