De bibliotheekvestigingen Beverwijk en Heemskerk zijn weer open met aangepaste openingstijden! Meer informatie

Zomer op ’t plein – thema: België

10 augustus 2020, van 14:00 tot 16:00 | Op en rond het Kerkplein Beverwijk

Kosten: € 7,- incl. koffie/thee, iets lekkers & een drankje

Voor senioren: zes gezellige maandagmiddagen op en rond het Kerkplein. Van 14.00 tot 16.00 uur kun je meedoen aan vier leuke activiteiten van elk een halfuur. Na afloop is er een drankje.

Vandaag: België

Elke maandag staat een Europees land centraal. Vandaag is dat België. volgende week is dat tot slot nog Engeland en Schotland (17 augustus).

Zo is er bijvoorbeeld een workshop met en over literatuur van het land. Leuk voor echte lezers, maar echt net zo leuk voor wie (bijna) nooit leest!
En we verrassen je graag met creatieve en muzikale workshops. Ooit gedacht dat er een muzikant, dirigent of kunstenaar in je schuilt? Wij wel!
Hoe dan ook: ontmoeting en gezelligheid staan voorop!

Corona

Laat je vanwege corona nou niet weerhouden om te komen; we houden ons streng aan de veiligheidsmaatregelen!

Zo is er bijvoorbeeld een workshop met en over literatuur van het  land. Leuk voor echte lezers, maar echt net zo leuk voor wie (bijna) nooit leest!

Daarnaast verrassen we je met creatieve en muzikale workshops. Ooit gedacht dat er een muzikant, dirigent of kunstenaar in je schuilt? Wij wel!

Entree

Toegang: € 7,- per middag voor 4 workshops, inclusief koffie/thee, wat lekkers en een drankje.

Toegangsbewijzen zijn te koop via de knop hieronder en bij de klantenservice in De Bibliotheek.
Telefonisch reserveren tijdens de openingstijden van De Bibliotheek kan ook: 0251 – 228591.

Georganiseerd door ... / Mogelijk gemaakt door ...

Voor jou georganiseerd door De Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kennemer Theater en Stichting Welzijn Beverwijk.
De middagen zijn mogelijk gemaakt dankzij financiële bijdragen van het Oranjefonds, Stichting RCOAK, Fonds Sluyterman van Loo en de Rabobank.