Zomerspektakel

13 juli 2021, van 10:00 tot 15:00 | Kennemer Theater

Begin jouw vakantie goed en meld je aan voor een dag vol creativiteit, sport en spel!

Voor de 6e keer organiseren Stichting Welzijn Beverwijk, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Bibliotheek IJmond Noord, Kennemer Theater en het Sportfondsenbad Beverwijk, het Zomerspektakel, maar dan even anders!
Kinderen van 6 t/m 12 jaar uit Beverwijk en Wijk aan Zee kunnen zich aanmelden.

Net als voorgaande jaren staat het Zomerspektakel in het teken van creativiteit, dans, koken, theater, sport en spel. Op 13, 14 en 20 juli  gaan we in en rond het Kennemer Theater met onze activiteiten op reis naar BelgiĆ«, ItaliĆ« en de wondere wereld van het theater.

Nieuw dit jaar is dat op 21 juli het spektakel plaatsvindt in het Sportfondsenbad te Beverwijk. Om aan deze dag mee te kunnen doen, moet je in het bezit zijn van een zwemdiploma.

Programma 13, 14, 20 juli van 10.00 tot 15.00 uur (09.45 uur inloop)
Locatie: Kennemer Theater

21 juli van 14.30 tot 16.30 uur ( 14.15 uur inloop) Locatie: Sportfondsenbad Beverwijk

Net als vorig jaar hebben we ook dit jaar maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Er kunnen daarom alleen vooraf kaarten worden gekocht voor het zomerspektakel. Dus niet op de dag zelf! Wij willen zoveel mogelijk kinderen de kans geven om deel te nemen dus je kan je voor 1 dag inschrijven, helaas niet voor meerdere dagen. Je wordt vooraf ingedeeld in een groepje en samen ga je van activiteit naar activiteit.

Na het inschrijven ontvang je een betaalverzoek.

Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM.