Illustrator Charlotte Dematons opent al tekenend de Kinderboekenweek!

2 oktober 2019, van 15:00 tot 16:00 | vestiging Beverwijk, jeugdafdeling

Elk jaar ontvangen wij in de bibliotheek honderden schoolkinderen die tijdens een groepsbezoek enorm genieten van een presentatie door een schrijver of illustrator.

Groot succes zijn altijd de bezoeken van illustrator Charlotte Dematons. Zij maakte boeken als De
gele ballon, Holland op z’n mooist, Nederland en Sinterklaas. Terwijl ze tekent legt ze tijdens zo’n presentatie uit hoe een boek tot stand komt, hoelang ze bezig is met een tekening, waar ze haar inspiratie vandaan haalt.

Omdat ook wij als medewerkers van de bibliotheek altijd erg genieten van deze presentaties van Charlotte, willen wij iedereen de kans bieden om een presentatie van Charlotte bij te wonen.

Dus: jong, oud(er), kom allen op woensdag 2 oktober om 15.00 uur naar de bibliotheek en laat je verbazen en verrassen door Charlotte als zij ogenschijnlijk de tekeningen uit haar mouw schudt.

De presentatie is gratis maar meld je wel even aan via onderstaande knop of bij de Klantenservice in één van de bibliotheekvestigingen. De presentatie is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Vol = vol!