Kinderboekenweekfeest

13 oktober 2019, van 14:00 tot 16:00 | In de foyer van het Kennemer theater

Kosten: Gratis

Op zondag 13 oktober zijn alle kinderen van 6-12 jaar uit de IJmond welkom op het grote Kinderboekenweekfeest in de foyer van het Kennemer theater. Het hele feest staat in het teken van Reis mee!

Tussen 14:00-16:00 uur krijg je bij de garderobe een strippenkaart waarop een activiteiten parcours staat rond het thema reizen. Het feest wordt geopend door burgemeester Martijn Smit waarna een kinderkoor het officiële Kinderboekenweek lied zal zingen.

Je kunt spelletjes doen, koffers sjouwen, koekjes bakken, je laten schminken, voorlezen, een vervoermiddel tekenen met een 3D pen enzovoort. Boekhandel The Read Shop is weer van de partij met een leuke boekenstand. Illustrator Loes Riphagen geeft een leuke tekenworkshop en je kunt ook haar mooie tekeningen in het echt zien.