Literaire Ontmoeting met Aaf Brandt Corstius

25 november 2019, van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek vestiging Beverwijk

Kosten: 1e rang € 16,-, 2e rang € 14,-, met bibliotheekpas € 3,50 korting

Aaf Brandt Corstius schreef duizenden columns voor onder meer Margriet, De Volkskrant, Onze Taal en Flow. Ze staat bekend om haar verfrissende en humoristische kijk op actuele thema’s.

Voor haar boeken haalt Aaf (Haarlem, 3 maart 1975) haar inspiratie uit haar eigen leven. Ze debuteerde in 2006 met Het jaar dat ik 30 werd. Maakte samen met Machteld van Gelder het voor elke jonge vrouw onmisbare Handboek voor de moderne vrouw (2008).
En nadat ze in recordtempo twee kinderen kreeg, schreef ze daarover het boek Het jaar dat ik (2x) moeder werd (2012). In 2018 werd Aaf dan eindelijk 40 en natuurlijk verscheen toen haar boek Eindelijk 40, Over de voordelen en niet-bestaande nadelen van veertiger zijn.
Ze is ook nog eens een uitstekend performer, wat ze onder meer bewees tijdens haar deelname aan programma’s als Wie is de Mol? en Maestro.
In grote theaters in Nederland speelde Aaf samen met Machteld van Gelder voor uitverkochte zalen de voorstelling Luxeproblemen.
Voor theatergezelschap Mugmetdegoudentand schreef ze twee zeer succesvolle toneelstukken: Fiftyfifty (2013) en Een Flinke Linkse Vrouw (2016). In 2018 verscheen Trouwboekje : zo maak je van de mooiste dag van je leven de mooiste dag van je leven, een praktische gids voor het organiseren en vieren van een huwelijksdag, mede aan de hand van Aaf haar eigen ervaringen.

Boeken van Aaf in de bibliotheekcollectie

Boekverkoop met signeersessie
Uiteraard zijn deze avond ook boeken van Aaf te koop, die zij graag voor je signeert.