Masterclass HipHop

6 december 2019, van 17:00 tot 19:00 | Elke week | bibliotheek Beverwijk, Digilokaal

Tijdens de Masterclass ontdek je waar je allemaal op moet letten als schrijver, rapper en dichter. Op creatief gebied ga jij je door middel van tips en tricks technisch en artistiek ontwikkelen.

Tot eind december kun je meedoen met deze masterclass HipHop. In 10 weken ga je teksten schrijven, opnemen en performen. Alle bijeenkomsten worden begeleid door Crooks van Crook's Divisie, in samenwerking met Quardin.

Crooks is een Nederlands rapper. Zijn debuutsessie bij het BNN multimediakanaal 101Barz werd bijna twee miljoen maal bekeken. Voor zijn aandeel in Boyz in de hood vol. 1 ontving hij een State Award.

Fariesh Abdoelrahman is eigenaar van QUARDIN. Hij is sinds 2010 actief bezig met jongerenwerk en talentontwikkeling op het gebied van muziek en ondernemen. Hiermee heeft hij veel samenwerkingen en een netwerk met (lokale) partners en radio- en tv-programma’s opgebouwd.

Naast de masterclasses zijn er een aantal specifieke workshops:

• 1 en 8 november: Hoe profileer je je op social media? Wat doe je wel en wat kun je beter niet doen?
    (ook voor niet-HipHoppers);
  • 22 en 29 november: Schrijven over het thema klimaat en duurzaamheid d.m.v. dicht, spoken word, storytelling of rap;
  • 6 december: ‘Samen schrijven met senioren’.

Je kunt de masterclasses gratis volgen, maar je moet je wel van tevoren aanmelden. Kies voor de workshop Crook's Divisie.
Vanaf 15 jaar kun je meedoen met de masterclasses.

Volg Crook's, Quardin en Bibliotheek IJmond Noord op Instagram!