Roald Dahl-diner

13 juni 2019, van 19:00 tot 22:30 | restaurant “Halfweg”, Hoogdorperweg 19, 1965 NB Heemskerk

Kosten: De kosten voor het Dahldiner bedragen € 39,-. Vrienden van de bibliotheek betalen € 34,-.

Een driegangendiner in samenwerking met restaurant Halfweg waarbij smakelijke gerechten uit de boeken van Roald Dahl worden afgewisseld met het voorlezen van zijn bizarre, spannende en grappige verhalen voor volwassenen. Dat wordt genieten!

Bij aanvang van het diner zijn er broodjes met aioli en tomaat-tapenade.
Als voorgerecht een huisgemaakte groentesoep met lettervermicelli (rijmsoep).
Het hoofdgerecht is huisgemaakte lamsstoof, maar er is ook een vegetarisch gerecht verkrijgbaar.
En dan een grote Matilda-chocoladetaart compleet met passende garnering en vuurwerk toe.
Wanneer je geen chocolade wil eten is er als alternatief Cheesecake met roodfruit, slagroom en ijs.

Het diner vindt plaats in de ‘Jachtkamer’ op de bovenverdieping. Deze is helaas niet toegankelijk voor mindervaliden.
Aantal deelnemers: maximaal 30 personen
De kosten voor het Dahldiner bedragen € 39,-. Dit is inclusief 3 consumpties. Vrienden van de bibliotheek betalen € 34,-.
Indien u vegetarisch wilt eten, kunt u dat bij reserveren aangeven.