Scholenwedstrijd 'Retourtje Bieb'

1 oktober 2019 t/m 18 oktober 2019

Hoe reist jullie school naar de bibliotheek? Werk met elkaar aan een inspirerende reis. Doe mee en win een schrijver of illustrator op school!

Verzin en ontwerp hoe jullie school naar de bibliotheek reist: per raket, luchtballon, bezemsteel of door een ondergrondse tunnel? Wat gebeurt er onderweg? Er gaat natuurlijk iets mis! Komt het goed met de spannende reis?

Verwerk deze reis in een filmpje, boek, kunstwerk, toneelstuk, gedicht, lied of muziekperformance.
Alle ingezonden reizen zullen worden tentoongesteld in de bibliotheek.

De winnaar wordt na de herfstvakantie bekendgemaakt. Voor de tweede en derde prijs is er een boekenpakket.

Deze wedstrijd wordt georganiseerd vanwege het 100-jarig bestaan van Bibliotheek IJmond Noord en de Kinderboekenweek: Reis mee!

Spelregels:

• Eén inzending per school, dus geen individuele inzendingen of per groep.
  • Zorg dat jullie “reis” uiterlijk op 19 oktober bij Bibliotheek IJmond Noord is aangekomen.

Inspiratie nodig? Bekijk het filmpje.