Reisverhalenwedstrijd

1 april 2019 t/m 30 april 2019 | beide vestigingen

Doe mee met de reisverhalen schrijfwedstrijd en maak kans op een reischeque van € 250,- (beschikbaar gesteld door TUI reisbureau Beverwijk).

In samenwerking met TUI reisbureau Beverwijk organiseren wij een reisverhalen schrijfwedstrijd.

In dit verhaal moet in ieder geval het thema vakantie en lezen of boeken centraal staan. Gebruik maximaal 300 woorden voor je verhaal.
Vanaf 1 april kun je je geschreven of uitgeprinte verhaal deponeren in de speciaal daarvoor bestemde bak op de informatiestand van TUI in de bibliotheek in Beverwijk (leden uit Heemskerk mogen hun reisverhaal afgeven bij de Klantenservice in de bibliotheek in Heemskerk, medewerkers van de bibliotheek zorgen dan dat het verhaal op de juiste plek terecht komt).
Na 30 april zal de jury, bestaande uit een medewerker van het reisbureau en de bibliotheek, het beste reisverhaal bekend maken.

Natuurlijk kan er maar één de winnaar zijn, maar ook voor de minder gelukkigen heeft TUI reisbureau een aantal verrassingen in het verschiet.