Theatervoorstelling: Poes Pip verdwaalt!

2 februari 2019, van 16:15 tot 17:15 | Vestiging Heemskerk

Kosten: € 7,50 per persoon

Een vrolijke en ontroerende voorstelling met toneel, poppenspel en liedjes in een aantrekkelijk zolderbos decor.

Op zaterdag 2 februari geeft het Zoldertheater een voorstelling in de bibliotheek in Heemskerk voor kinderen van 3 tot 7 jaar en hun (groot)ouders. De voorstelling Poes Pip verdwaalt! is geïnspireerd op het thema uit het Prentenboek van het Jaar Een huis voor Harry. Het boek staat centraal tijdens De Nationale Voorleesdagen.

De voorstelling begint om 16:15 uur. Kaartverkoop (€ 7,50 per persoon) via de website of bureau klantenservice in de bibliotheekvestigingen.

Roos en haar vriendje Eddie zijn op de zolder van oma. Ze gaan picknicken en spelen het verhaal van Poes Pip.  Op een dag vraagt Vera de vlinder aan Pip: Zullen we tikkertje doen?  Pip heeft er zin in en rent achter Vera aan. Verder en verder. Oei!  Diep in een  groot  bos raakt Pip de weg naar huis kwijt.  En waar is Vera ineens? Alleen de vlinder weet waar Pip woont. Wat nu?

Geert van Diepen en Lia Rood van het Zoldertheater maken al 20 jaar helder en fantasierijk theater voor jonge kinderen met hun ouders.  Meer weten?  Kijk eens op: www.zoldertheater.nl