‘Ontdek je BIEB-special’

Gepubliceerd op: 21 december 2022 10:54

Attentie aan alle ouders, ooms en tantes, opa en oma’s: Haal voor je (klein)kind in 2023 bij Bibliotheek IJmond Noord de gratis Kidsweek ‘Ontdek je BIEB-special’.

De ‘Ontdek je BIEB-special’ is een twaalf bladzijden tellend kleurrijk en interactief magazine speciaal ontwikkeld voor kinderen van 7 tot 12 jaar.

Alvast een tipje van de sluier van wat er allemaal in te lezen en te doen is: tips van toppers van Biebexperts, QR-codes met leestips van kids, strips, biebmoppen, kijkplaten en woordzoekers, interviews met kinderboekenmakers en nog veel, veel meer!

Tijdens de lanceerparty in december introduceerde kinderdirecteur Maura van Bibliotheek IJmond Noord deze tijdloze, heerlijke lees-, ontdek- en doekrant vol opschepperijen en ontdekkingen over de bieb als coole plek voor kinderen.