We zijn tijdelijk gesloten

De bibliotheken zijn gesloten. De tijdelijke inleverbus in vestiging Beverwijk is geopend.
Omdat jij niet naar ons kunt komen, komen wij naar jou toe. Bestel je boeken hier.

Alle vestigingen van Bibliotheek IJmond Noord tijdelijk gesloten

Gepubliceerd op: 15 december 2020 09:44

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen zijn alle vestigingen van Bibliotheek IJmond Noord tot nog nader te bepalen datum gesloten.

Wat betekent dit voor onze dienstverlening?

• Leentermijn materialen: alle materialen met een inleverdatum in december, januari, februari, maart en april zijn verlengd en de nieuwe inleverdatum is 5 mei.
  • Boete: er wordt geen boete berekend over de periode dat we gesloten zijn.
  • Reserveringen: je reserveringen kun je op dit moment niet ophalen. Bestel via de website een boekentas, dan bezorgen we ze tot aan je voordeur.
  • Inleveren: de tijdelijke inleverbus in vestiging Beverwijk is nu steeds geopend.
    Deze bevindt zich aan de parkeerpleinzijde van de bibliotheek in de rechter rode deur van de dienstingang van de bibliotheek. Daarin kun je je boeken (en overige bibliotheekmaterialen) kwijt. Wij nemen ze daarna in, zodat ze niet meer op je pas staan. Let op: dit kan enige dagen duren! Je kunt elke dag (24/7) inleveren zolang wij gesloten blijven. Ook leners vanuit Heemskerk zijn van harte welkom om hun boeken hier in te leveren.
  • Activiteiten: alle activiteiten zijn afgelast of uitgesteld tot nader te bepalen datum. Dit geldt natuurlijk niet voor online activiteiten.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op per e-mail of bel 0251 - 228591