Vanaf woensdag 9 juni 2021 is Bibliotheek IJmond Noord weer open met normale openingstijden!

Gepubliceerd op: 14 mei 2021 10:52

Vanaf woensdag 9 juni hanteert Bibliotheek IJmond Noord weer de normale openingstijden. Dit betekent dat de bibliotheekvestigingen in Beverwijk en Heemskerk ook weer open zijn tijdens de zelfbedieningsuren.

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 - 13.00 uur (zelfbediening), 13.00 - 17.00 uur en zaterdag van 11.00 - 16.00 uur. Bovendien is vestiging Beverwijk op maandag tot 20.00 uur open en vestiging Heemskerk op woensdag tot 20.00 uur.

Jeugdservicepunt in Wijk aan Zee

Het jeugdservicepunt in Wijk aan Zee is open op maandag en vrijdag van 12.30 - 14.30 uur (zelfbediening) en op dinsdag van 12.30 - 15.30 uur.
Volwassen leners kunnen hun reserveringen weer ophalen in het jeugdservicepunt.

Veiligheidsmaatregelen

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit.
Op basis van het advies van het RIVM hanteren we de volgende maatregelen:

• bij de ingang van de Bibliotheek wordt er een gezondheidscheck gedaan
  • een mondkapje is verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder
  • houd 1.5 meter afstand
  • een mandje is verplicht, ook voor kinderen
  • zijn de mandjes op, dan moet je even wachten
  • kom alleen naar de Bibliotheek of met maximaal 1 ander persoon uit je huishouden
  • raak zo min mogelijk boeken aan; leen doelgericht boeken

We vertrouwen op je medewerking.

Leescafé, leestafels, werkplekken en toiletten

Je kunt zowel in de vestiging in Beverwijk (Leescafé) als in de vestiging in Heemskerk (in de Bibliotheek) kranten en tijdschriften lezen. Je moet je dan wel registreren.
Ook kun je met je laptop gebruikmaken van de werkplekken in de Bibliotheek. Dit kan zowel in Beverwijk als in Heemskerk. Ook dan moet je je registreren.
Gebruikmaken van de pc’s kan alleen in de vestiging in Beverwijk.
De toiletten in vestiging Heemskerk en in de jeugdafdeling van vestiging Beverwijk zijn nog gesloten.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op per e-mail (klik hier) of bel 0251 – 228591.